Wat wij doen

Diensten

Wij bieden workouts van hoge kwaliteit en daarnaast wekelijkse ‘specialty classes’ aan (inbegrepen in het abonnement).

Als je op zoek bent naar een manier om je leven op alle aspecten te veranderen, dan is ons Rewire Project interessant voor jou.

Crossfit

CrossFit staat voor een variatie aan functionele bewegingen (bijvoorbeeld squats en push-ups) onder hoge intensiteit. Functionele bewegingen horen van nature bij de mens, zitten in ons DNA en zijn essentieel voor een goede kwaliteit van leven.

Rewire

Het Rewire Project is een Reset (Rewire) programma van 12 weken, waarbij je je in een kleine groep focust op “de 6 pijlers van gezondheid”

1 Voeding
2 Training
3 Werk
4 Sociale (media) contacten
5 Werk/rust balans en slaap
6 Weerbaarheid (fysiek en mentaal)

Specialisations

Ademhaling

Ademhalen: we doen het allemaal, maar vaak niet goed. We halen lang niet alle voordelen uit onze ademhaling. Onze ‘breathwork’ specialty classes helpen je om je adem optimaal te gebruiken tijdens een training, maar ook om stress los te laten en te reguleren in je dagelijks leven. Onze gecertificeerde ademcoach vertelt je over de theorie en laat je zelf voelen hoe je kunt profiteren van verschillende ademtechnieken. In een groepsles word je door verschillende oefeningen begeleid om zo je ademhaling te verbeteren.

Hardloop training

‘Ik haat rennen”. Het eerste dat onze running coach aan je zal vragen, is of je het niet leuk vindt of dat je er niet goed in bent. Het tweede is namelijk meestal de reden voor het eerste. In onze running class, word je technisch beter in het rennen. Dat zal je helpen om er conditioneel beter in te worden en beter te worden in lange afstanden. Eerst de basis fixen dus. Het maakt niet uit wat je huidige niveau is of wat je doel is. Iedereen kan meedoen.

Gewichtheffen

Vind je workouts met een barbell leuk en wil je er beter in worden? Of vind je het niet leuk omdat je er niet zo goed in bent? Dan kun je je in onze weightlifting specialty class nog meer focussen op je techniek. Door stap voor stap door de bewegingen te gaan, maak je je een lift helemaal eigen. Je leert ook extra oefeningen die je helpen om beter te worden in weightlifting. Iedereen kan meedoen, want deze les is puur gericht op techniek en niet op wie het zwaarste gewicht kan tillen.

Gymnastiek

Of je je eerste pull-up of een muscle-up wil maken, of dat je een handstand wil leren of aan een sterkere core wil werken, waar je in andere bewegingen profijt van hebt; de gymnastics specialty class is ideaal om aan je skills te werken. Het is voor alle niveaus. We doen vloeroefeningen om je spieren en je mobiliteit beter te maken. We oefenen bewegingen in detail, zodat je stapje voor stapje beter kunt worden. Ben je nog helemaal blanco? Geen zorgen, want voor elk niveau en elk doel zijn er leuke en uitdagende oefeningen die je kunt doen.

Personal Training

Je kan bij ons terecht voor personal training sessies. Je doel kan bijvoorbeeld zijn om beter te worden in bepaalde bewegingen, fysiek en/of mentaal sterker te worden, af te vallen, door een burn-out heen te komen etc. Wat je doel ook is, we hebben een personal trainer die bij jou en je doelen past.

Word onderdeel van een community waar je elkaar support en waar iedereen welkom is.

Word sterker en fitter door middel van leuke, uitdagende workouts.

Verbeter je leven in alle facetten met behulp van onze verschillende programma’s.