Maak kennis

Over ons

Erwin van Beek was altijd al actief, als persoon en als atleet, met een passie voor fitness. In 2007, na 20 jaar topsport, ontdekte hij CrossFit en was verkocht. In de VS werkte hij met Pat Sherwood (HQ CrossFit). Toen zij iemand zochten om hun vlaggenschip CrossFit box in Nederland op te zetten, dacht hij meteen aan Erwin.

In 2012 openden de deuren van CrossFit 020.
We hebben een goed doordachte lange termijnplanning, waarbij we de naar de groep als geheel kijken, maar wel met een individuele benadering. Zodra je bij ons binnenkomt, ben je deel van onze community, zonder uitzondering. 020 is een bullshitvrije en ego-vrije zone, waarin de kwaliteit van de trainingen bovenaan staat.

Onze motto’s:
#donotshowthemwhatyoucandoshowthemwhattheycando
#howyoudoonethingishowyoudoeverything
#wedonotbreakthembutmakethem
#NOcompromise

Onze missie is om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden. Wij willen het verschil maken in het leven van mensen.

Word onderdeel van een community waar je elkaar support en waar iedereen welkom is.

Word sterker en fitter door middel van leuke, uitdagende workouts.

Verbeter je leven in alle facetten met behulp van onze verschillende programma’s.

DE GYM

Onze gym heeft is tip-top, maar niet zoals je van een ‘gewone’ sportschool gewend bent. We hebben geen krachtmachines of crosstrainers. Bij ons gebruik je je eigen lichaam en echte gewichten om een natuurlijke beweging na te bootsen. De enige machines die we hebben, passen bij diezelfde bewegingen en dragen stuk voor stuk bij aan het krijgen van een gezond en fit lichaam. Kom gerust een kijkje nemen. Bij ons zie je geen spiegels in de zaal, maar je zal de resultaten zeker zien in je eigen spiegel.

We hebben meer dan genoeg ruimte en materialen, zodat iedereen veilig en vrij kan bewegen. Neem plaats in onze koffiehoek, waar je nog wat kunt werken of met je sportbuddies kan kletsen, onder het genot van een vers gezette espresso of een welverdiende proteïne shake. In onze kleedkamers vind je ruim voldoende douches en ook lockers om je spullen op te bergen.

We geven dagelijks les. Op maandag tot en met vrijdag van 06:30-20:30 en in het weekend van 08:30-13:30. Voor specifieke tijden, zie Mindbody onder het kopje ‘inloggen’ De actuele prijzen zijn te vinden in de webshop.

 

Our team

Ties

Physical Education Teacher

Sports Academy ALO

Aviv

Endurance, Gymnastics

Track and Field at the Wingate Sport Institute

Rehabilitating people coming back from an injury.

Niels

Physical fitness

Crossfit coach level 1, Sport studies and management (Hogeschool Den Haag)

Coaching fundamentals and dumbbells specialty

Jeroen

Stress & Trauma release. Breathwork.

CrossFit level 1 & 2 CrossFit mobility Catalyst Athletics weightlifting MaStrength Olympic Weightlifting level 1 & 2 Strongfit mentorship Bokstherapie Breathwork BRTT & TRB

Former CrossFit box owner Helped 100+ people through burnout, anxiety and stress with Breathwork, Movement & Trauma Release

Fabian Dashorst

Coaching methodology and didactics, nutrition, movement analysis, weightlifting, sportpsychology.

Sport, management en Ondernemen at the Academy for Physical Education (ALO)

Crossfit Lowlands Throwdown athlete 2012 and 2013

Erwin van Beek

Physical and Mental Personal Leadership & Program Developer

ALO, Sports Academy of the Netherlands, Police degree Epierience, PDR and SPEAR combatives trainer, personal physical trainer since 1997, Crossfit level 1, Coaches prep course

Qualified Regionals 2012, 4Th place CrossFit games 2013 ( masters division 40-44), 17Th place CrossFit games 2014 ( masters division 40-44)

Veelgestelde vragen

Moet ik ervaring hebben om mee te kunnen doen?

Nee. Onze lessen zijn voor mensen die nog nooit aan CrossFit hebben gedaan, voor topatleten op het hoogste niveau en alles daar tussenin. We leggen iedere beweging uit en helpen je individueel. Elke workout en elke beweging kan worden aangepast aan jouw niveau.

Moet ik fit zijn om aan CrossFit te kunnen doen?

Je kan bij ons komen trainen, ongeacht je fitnesslevel, je leeftijd, je gewicht of eventuele fysieke problemen. Je doet hoe dan ook een leuke en veilige workout. We kijken altijd naar wat je wél kan doen, in plaats van naar wat je niet kan.

Moet ik opwarmen en stretchen voor de les?

Onze lessen beginnen altijd met een warming up, die past bij de workout die je gaat doen. Als je tijd hebt voor of na de les, kun je altijd nog even zelf stretchen, bepaalde skills oefenen of gewoon lekker socializen.

Raden jullie het aan om dagelijks te trainen?

Nee. We bieden een compleet fitness- en gezondheidsprogramma aan, dus we raden je aan om de tijd te nemen om te herstellen. Zo voorkom je blessures en profiteer je maximaal van je training. Wij kunnen je adviseren wat het juiste trainingsschema is voor jouw niveau en jouw doelen.